dimecres, 10 d’agost del 2011

SUNSET PARK






No pretenc ser critic literari, però l'ultima novel·la D 'Auster, deixa molt de desitjar. Ja he llegit un que altre comentari referent a que Paul Auster ja no es el que era. Sort que no es l'única obra que he llegit d'aquest autor sinó de ben segur que no hagués llegit res més i tampoc l'hagués acabat .
Us preguntareu el per que d'aquest post si el llibre no m'agrada! doncs la veritat es que ja que he " mal gastat" aquestes hores amb la seva lectura el menys em serviran per passar una bona estona mentre faig aquesta publicació, com diu la dita. "No hay mal que por bien no venga"
El principi la història promet...En Miles Heller, un jove de vint-i-set anys que fa set anys va marxar de Nova York enfonsat per el sentiment de culpa de la mort del seu germà, durant aquests anys no te cap mena de contacte amb els seus pares.
A Florida coneix a la Pilar, una noia menor d' edat de la que s'enamora amb bogeria, mentre espera que sigui major d'edat, torna a Nova York, el barri de Sunset Park, en el Districte de Brooklyn i viu en una casa abandonada junt a en Bing. L' Alice i l' Ellen fins que la policia els desallotge.
En aquesta obra tenim tots els ingredients Austerians: Nova York, el beisbol, relacions paterns-filiars, la pobresa, la supervivència, el sexe.
Per altre banda també he llegit molts bons comentaris el respecte, podeu aventurar-se, habera que tal!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada