diumenge, 4 de desembre del 2011

LA CAIGUDA DELS GEGANTS



Aquesta és la primera part de la saga "Twentieth Centrury", de l'escriptor Gal·ès Ken Follet.
Novel·la històrica en la que l' autor ens transporta el començament del segle XX , amb l'esclat de la Primera Guerra Mundial. Este previst que en el 2012 es publiqui la segona part que trancurreix durant la Segona Guerra Mundial en la que els protagonistes son els fills dels personatges d'aquesta primera part i cap al 2014 la tercera part ambientada en la Guerra Freda i finals del segle XX.

Aquest cop els protagonistes son cinc familias, que van coincidint en un o altre escenari de la història. "els Willams" (familia de miners de Gales), els "Fitzherbert" (aristòcratas i propietaris de les mines), "els Ulrich" (aristròcatas alemanys), els" Kosstin" ( germans russos, els quals la guerra i la revolució han arrabassat el somni de buscar fortuna a Amèrica) i els "Deward" (membres de l'alta aristròcracia Nord- Americana).

Una novel·la amb grand contingut històric, pàgina darrera pàgina el lector de la ma dels seus personatges es traslladara a principis del segle XX, ens veurem immersos en la Revolució Russa, la caiguda del Tsar, el resorguiment del Comunisme. Viurem l' aprovació del Sufragi Universal (es permet el vot a les dones)

La Primera Guerra Mundial tractada des del punt de vista de Gran Bretanya, Alemanya, Rússia i Els Estats Units.
Un altre Best-Seller de la ma de Ken Follet,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada