dilluns, 27 de juliol de 2009

LA REINA AL PALAU DELS CORRENTS D' AIRE
Avui he acabat l’ últim llibre de la Trilogia Millennium o potser no! Hi ha rumors de que existeix un manuscrit sense finalitzar de la 4ª entrega de la saga.
Eva Gabrielssan companya de Larsson diu que ell li va explicar la trama de l’ historia que estava escrivint. Es diu que ella te pensat reclamar els drets d’ autor i publicar el manuscrit.

http://www.lavozdigital.es/cadiz/20090716/mas-actualidad/sociedad/larsson-nunca-tomo-serio-200907160913.html

Aquesta obra es singular , en aquesta tercera part es a on es lligant tots els fils.
.La Lisbeth es compara a si mateixa amb la Harriet Vanger, que també s’ havia vist assetjada per el seu germà i el seu pare.
Em pregunto el per que aquest títol d’aquesta novel·la negre? Segurament en la quarta part es donaria a coneixe, el mateix que passa amb el títol de “La noia que somiava amb un llumí i un bidó de gasolina” que en la segona part es desvela el significat.
En la pel·lícula passa per alt la relació d’ en Mikael amb diferents dones...( la Berger, la Vanger)tansols manté relacions amb la Salander, tots sabem que no es així, en aquest llibre hi ha varies ocasions en la que es qüestiona el tarannà d’ ell.
Pag. 641 conversa entre la Rosa Figuerola i en Blomkvist.
“ I no em crec capaç de tenir una relació amb un paio que va follant a tort i a dret al seu aire...”
Pag. 782 conversa entre l’ Annika Blomvist i la Lisbeth.
Quan es tracta de relacions el meu germà és completament irresponsable. Va per la vida tirant-se les dones sense comprendre que això pot fer mal a les que el vegin com una cosa més que una parella ocasional.

1 comentari:

  1. Jo l'estic llegint i estic encantada amb la lectura. Cada vegada és més complicada i emocionant....

    ResponElimina