dimarts, 23 de febrer del 2010

SORTIDA PRIMER TRIMESTRE







El passat Diumenge dia 21 varem realitzar la sortida amb el Cercle d’amics dels Parcs Naturals, http://www.fusic.es/capn/principal.asp?cadena=portada.aspqqqqprimeresqqqq dos itineraris a escollir vam optar per el de”Paisatges feréstecs des dels Cingles de Bertí”.
L’itinerari d’uns 11 Km (anar i tornar) es va iniciar en el Santuari de Puiggraciós, passant pel coll d’en Tripeta, el pla de cal Mestre, el Puig Ciró, el grau de Montmany, la Taula de Pedra, Sant Pere de Bertí fins arribar al Clascar, on es va fer parada per dinar. Després es va tornar al santuari de Puiggraciós passat pel coll d’en Tripeta.El desnivell acumulat de pujada: 300 m.
Aquest cop el guiatge va estar de la ma de “Aprèn”.Com a totes les sortides del cercle vam tornar a casa amb nous coneixements.

2 comentaris:

  1. Que es bonic Ló. Veig que has posat la barra de videos horitzontal. Jo he posat al meu bloc un xat i una estanteria de llibres de la web aquella. Si que hi han comentaris dels llibres eh? el que passa es que els tens que vuscar. Petonetes...

    ResponElimina
  2. Ostres! Aquest itinerari m'el conec, varem acampar durant sis anys seguits a S.Quirze de Safaja i anavem tot subin als cingles a buscar fósils.El primer día no en varem trovar cap i ens vam sentar sobra una pedra gran per menjar el bocata i ves per on, tota la pedra estaba incrustada de fósils marins, algues i petits cargolets.

    ResponElimina