dimecres, 8 de setembre de 2010

LA PETITA HISTORIA DELS TRACTORS EN UCRAINES

Ja he començat a treballar!, publico aquest post, tot i sent concient de que tinc molta feina pendent,em refereixo a la publicació dels post del viatge d'aquest estiu, però m'agrada la feina ben feta i no vull anar a corre-cuita, a més a més un viatge com aquest es mareix molta dedicació, i ara per ara no en tinc gaire temps per fer-ho, o sigui que anire fent de mica en mica, l'important es qu el final quedi un diari per poder consultar i així no oblidar noms, dons varem tindre amb pocs dies un munt d'informació.


Per més que segueixo recomanacions d'altres blocs de lectura, malauradament, fa temps que no ensopego amb cap llibre que m'acabi de deixar bon gust de boca.
Aquesta novel.la esta classificada dintre del camp d'humor. Jo no L'e vist per enlloc, al contrari més aviat he trobat situacions humiliants, em refereixo a la manera que la Valentina es dirigeix al Nikolai i d'altres situacions, poca-soltes.
Per a mi ha sigut, una història lenta i un xic avorrida.
Es tracta el problema de les relacions familiars vers una herència. Es curiós quan hi han diners per mig, com pot arribar a trencar-se una relació entre germans.
Nikolai, enginyer industrial ucraïnès de 84 anys , que va emigrar a Anglaterra durant la segona guerra mundial.Te dues filles: Vera, la filla de la guerra ( durant la guerra van estar en un camp de concentració) i la Nadezha, que ens farà de narradora, que es la filla de la pau ( va neixe en el país d'acollida).
Tot just fa tres anys de la mort de la seva dona, que en Nikolai decideix casar-se amb una jove ucraïnesa de 36 anys, la Valentina, divorciada amb un fill de 10 anys, "una rossa de pits grossos".
Les filles s'alien per aconseguir que el pare es divorci .Però m'entrés tant podrem sentir els sentiments de cadascun, el matrimoni de conveniència, els desitjos sexuals d'un home de 84 anys, sovint pensem que la gent gran no te segons quines necessitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada