dimarts, 12 d’octubre del 2010

ESPLENDOR NUBIO ( EL CAIRE)

Dia 21 Esmortzar i allotjament a l'Hotel Ramses Hilton de El Cairo L'altre visita molt esperada...”Las piramides de Giza” .piramides de Kefren, Keops i Micerino. Tenen gaire be 5000 anys, varen construir aquestes piramides com a tumbes per els seus reis.Quan el farao es moria era trasdallat amb barca fins un temple , el preparaban i seguidament el portavan a la piramide per enterrar-lo.La familia i el seguit del farao eren enterrats en petites piramides.

Passejada per el desert!
El guardian de las piramides de Giza “L'Esfinge”

Menfis va ser la capital d Egipte durant l'imperi Antic. Hi trobem un museu a l'aire lliure, Una esfinx que amb 80 tonades de pes, es l'estatua mes gran de calcita que es coneix.En un pavelló hi trobem una estàtua de Ramses II sense cames.
Saqqara Es un dels jaciments arqueològics mes importants d'Egipte.Una de les peces mes importants de la necròpolis de Saqqara es la piràmide escalonada de Zoser. Piràmide de Teti Des-de l'exterior no sembla res mes que un monticle de terra, Peró dins hi trobem una Cambra funerària amb un sarcòfag de basalt. Ha arrivat l'ultima nit! Visita al Caire islamic i sopar tipic. En el Jan al Jalili prenen un te a la menta en el café mes antic del Caire," el café Fishawi", hi han petites taules i molts miralls penjats, els mes agosarats poden fumar una shisha.







Dia 22 Tornada cap a casa...SNIF,SNIF!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada