divendres, 13 de maig de 2011

L'ENGANYADA


Crec que els llibres tenen un poder especial en que t'atreuen!
Ha sigut el cas d'aquesta obra, tinc de confesar que no tenia coneixement d'ella, però per varies vegades consecutives a l' anar a la biblioteca municipal hem va cridar l'atenciò i finalment vaig decidir endur-m'el a casa.Curiosament avui m'han parlat de la pel·lícula "la mort a Venècia" que esta bassada en l'obra del mateix autor, Thomas Mann.
L'Enganyada, escrita l'any 1953 , totes dues obres, tot i que "La mort a Venècia" fou escrita l'any 1912, tenen el mateix tema principal però aquest cop des de el punt de vista femeni.
Rosalie, vidúa i amb dos fills, acava de cumplir cinquanta anys, s'enamora amb bogería d'un jove de vint-i-quatre anys, que es el professor d'angles del seu fill.
L'obra transcorre a començaments del segle XX, en que hi havia molts perjudicis respecte a les relacions d'una dona madura amb un home molt mès jove. Ella esta dispossa a entregar-se de ple en aquesta relació: tornar a sentir passió i desitg, sensasions que pensava que mai mès tornaría a experimentar.Ella creu que la natura esta del seu costat...

M'ha agradat molt la conversa confidencial que tenen mare i filla, sobre l'amor

3 comentaris:

 1. Hola Lo, no conec aquest llibre pro com l'expliques es veu que t'agrada. Prenc nota i el buscaré.
  una abraçada
  Roser

  ResponElimina
 2. Jo també el buscaré .

  Molts petonets Ló.

  Una abraçada.

  Tu Trini

  ResponElimina
 3. Hola Ló:
  Are lo posible por leer este libro, gracias por recomendarlo.
  Una abraçada.
  Rosa.

  ResponElimina