dissabte, 16 de juliol del 2011

LA CASA CANTONERA







Fa just dos anys la Sílvia Alcàntara ens va sorprendre amb "Olor de Colònia", ara ho fa amb "La Casa Cantonera".

Una lectura molt recomenable per un cap de setmana, doncs un cop comenceu devorareu les seves 140 pàgines. Es la història de dues germanes que es retroben desprès de més de 20 anys per repartir-se les`poques coses que en morir ha deixat la mare.

Sílvia Alcàntara ens porta el passat mitjançant els records dels seus personatges que ens aniran desfent la teranyina per arribar a saber tota la veritat, però aixó no serà fins l'ultim moment.
Una novel·la per rellegir.
Per no deixar escapar cap detall.

4 comentaris:

  1. Hola Lo, M'agradam els llibres. Tinc en projecta llegir "olor a colònia" Se que te molt bones crítiques. Et recomano "habitacions tancades" de Care Santos. Em va enganxant.
    Una abraçada.
    Roser

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per la teva recomenació, prenc nota.
    T'animo a llegir "olor a colônia" a mi em va agradar moltissim!, si vols entre a etiquetes en el meu bloc i dins de llibres hi trovaras un post sobre ell.

    ResponElimina
  3. ¡HOLA LO!
    Tendré en cuenta este libro y a la primera ocasión pienso leerlo, siempre es bueno que te lo recomienden así sabes un poco más de el, yo ahora tengo dos empezados , una historia de amor a la India, A LÈST DEL SOL de JULIA GREGSON Y ESCUCHA MI VOZ de SUSANA TAMARO, diferentes pero las dos muy interesantes.
    Una abraçada y BONES VACANÇAS.
    Rosa.

    ResponElimina
  4. Hola Ló,quans dies sensa passar pel teu bloc.
    Trobo molt interesants el titols dels llibres, els demanaré a la Biblioteca.
    Rep una forta abraçada de tu Trini.

    ResponElimina