diumenge, 23 d’octubre del 2011

LOS OJOS DE JULIA



Pel•lícula produïda per Guillermo del Toro ( Director Mexicà d'entre altres obres, podem anomenar: "El Espinazo del diablo", "Hellboy", i "El laberinto del Fauno" , com a productor , "El orfanato", en la qual. també com en “Los ojos de Júlia” encapçala el repartiment l'actriu Belen Rueda.
Dirigida per Guillem Morales, aquest es el seu segon llargmetratge , el primer va ser, "El habitante incierto"
Ens trobem devant un thriller, catalogat de terror. Si, ens enduem un que altre ensurt i estem contínuament en tensió, però jo no el consideraria pròpiament de terror.
Sinopsis:
Sara i Júlia son dues germanes bessones que pateixen una malaltia genètica degenerativa la que provoca una pèrdua progressiva de la visió.
Júlia decidira esbrinar que li va passar a la seva germana, aquesta situació d'estrès li provoca que aquesta malaltia s'acceler-hi.
Hi ha moments en què els ulls dels espectadors son els ulls de Júlia, quan la pantalla es torna negre i ens guiem a traves dels sons...
Magnífica interpretació de Belen Rueda!

2 comentaris:

  1. Hola Lo, diuen que aquesta pel·lícula es de por. Per bones que siguin no las vull veure. Ja sé que te mol bones critiques.
    Bona setmana.
    Una abraçada.
    Roser

    ResponElimina
  2. Hola Reser! de veritat que te la recomano, no es de por, es de suspens, a més a més la Belen Rueda treballa la mar de be!
    P.D. tinc demanat a la Biblioteca Municipal el llibre que em vas recomenar, el de "Habitacions tancades".

    ResponElimina