dimarts, 13 d’abril del 2010

INVISIBLE





Argument del llibe:
Nova York1967: Adam Walter, un jove aspirant a poeta, estudiant de la Universitat de Columbia, coneix casualment en una festa un enigmàtic professor frànces, Rudolf Born, i la seva seductora parella, Margot. Aquest encontre es converteix en un triangle pervers, i, amb poc temps, desemboca en un inexperta acte virulent que canvia el curs de la seva vida..

La novel•la esta estructurada en quatre capítol. Cada un explicada per diferents narradors. La història va endarrera i endavant desde el 1967 i el 2007. Durant tota la lectura et mous entre, que es real i que no, qui diu la veritat i qui la vol emmascarar.Hi trobem molt d’erotisme. Situada en diversos llocs: primer New York, seguidament Paris i finalment “Quillia” una illa del Carib.

L’obra al principi té molta força, arriba un moment que es fa una mica feixuga, torna a remuntar i finalment…. m’ he quedat boca-badada i fins i tot una mica decebuda.
Ja esta? He pensat!
Com que fins ara no havia llegit res d’en Paul Auster, m’he quedat amb la mosca darrera l’orella i provaré amb un’ altra obra havera que tal. He de reconèixer que va haver-hi varies ocasions que no podia deixar la lectura.
.

1 comentari: