dimecres, 3 d’octubre del 2012

ATRAPADA AL MIRALL

Quina ha sigut la meva sorpresa quan al entrar el bloc he vist que l' ultim post publicat data del dia 30 d' Agost!.


 Desprès d' unes llargues vacances, ja torno a ser aquí!



                                                    

ATRAPADA AL MIRALL
       

Novel·la publicada el 2007 de l'escriptora  catalana Gemma Lienas, , autora d'obras dirigides el public infantil, juvenil i adult. Aquesta ha estat  la primera obra que llegeixo d'ella, tot i que coneixia pels meus fills altres de les seves obres com;" El Diari Blau de la Carlota", "El Diari vermell de la Carlota" i " el Diari vermell del Flanagan.".
És un thriller psicològic que ens "atrapa" des del primer moment. Gina, torna a Barcelona de la seva estada a l'estranger per assistir a l'enterrament de la seva amiga Laura, morta en un accident de cotxe. La Gina indagara per esbrinar que és el que realment va ocorre, parlant amb totes les persones properes a la Laura. Mentres tant nosaltres ens anirem plantejant qui diu la veritat o qui mateix.

Gemma Lienas activista feminista, en aquesta obra ens mostra el calvari del maltractament psicològic.   Una novel·la que es llegeix molt ràpidament.Molt recomanable.

1 comentari:

  1. Lo,per lo que expliques, sembla interessant aquest llibre. Els diaris de la Carlote els he fullejat ja que la neta gran els té.
    Una abrçada.
    Roser

    ResponElimina