diumenge, 26 d’agost del 2012

L'AVI DE 100 ANYS QUE ES VA ESCAPAR PER LA FINESTRA









Va ser el llibre de ficcio més venut el passat Sant Jordi, tothom en parla, a mi m'el van regalar per el meu aniversari.

Com tots sabeu, l'història comença quan, Allan Karlsson, el dia que cumpleix 100 anys, decideix "saltar per la finestra" de l' habitació de la residencia d'avis on viu. A partir d'ara hi han un cumul de situacions inimaginables a la vida real.
Particularment esperaba, no se ven be el que, peró esperaba un' altre tipus de relat. Tinc de confesar que hagut estones en que m'he fet un fard de riure ( no acostumo a riure per qualsevol cosa!), degut a les trifulques, a les situacions surrealistes que es relaten.
Tot comença el 2 de Maig de 2005 i durant 25 dies viurem les aventures posteriors a la seva fugida.Es van alternan els capitols amb aventures anteriors, desde el seu naixement, com es converteix amb tecnic especialista en explosius, les seves trovades amb personatjes com Franco, Stalin, Churchill, la seva coleboració en la creació de la bomba atomica, la seva faceta d'agent secret.O sigui tot un recorregut històric per el segle XX.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada